KSV Temse – FC Gullegem 10/12/2016 [NL]

Wedstrijd: KSV Temse – FC Gullegem
Competitie: Tweede Klasse VFV A
Datum: 10-12-2016
Stadion: Fernand Schuermanstadion
Toeschouwers: +/- 200
Ticket Prijs: €15,00

 

 

Mijn eerste wedstrijd die ik zag van KSV Temse, ik wou graag naar een voetbalwedstrijd gaan kijken en had het Fernand Schuermanstadion nog op mijn to-do lijstje staan. Een gezellig en leuk stadion, met een mooie basic zittribune. De wedstrijd vond plaats in de onderste gelederen van het klassement, beide ploegen konden de 3 punten goed gebruiken.

De wedstrijd begon aarzelend maar Temse presenteerde zich wel het beste en zorgde ook voor het meeste doelgevaar. Eerst met enkele kleine kansjes, daarna met een grote kans voor Kabir en die trof meteen raak, 1-0 voor KSV en Gullegem was op achtervolgen aangewezen. Na de openingstreffer kon FC Gullegem het evenwicht in de wedstrijd herstellen en kwamen beide ploegen voor de rust nog tot enkele goede kansen. Toch gingen we rusten met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg.

De 2de helft was er één met veel slordigheden: foute passes, foute tackles en vooral vaak een gebrek aan communicatie, wat wel meteen duidelijk werd was dat FC Gullegem niet bij krachten was om de thuisploeg nog echt het vuur aan de schenen te leggen. KSV nam de bovenhand en voetbalde enkele mooie kansen bij elkaar, eerst miste Stavros Glouftsis nog de bijna niet te missen 2-0 maar daarna zorgde Vertonghen met een rake kopbal toch voor het verdiende tweede doelpunt. De veer was nu helemaal gebroken bij de bezoekers en Temse probeerde de voorsprong nog verder uit te diepen. David Rufai kwam nog het dichtste bij de 3-0 met een mooie lob bal.

Was een aangename wedstrijd om zien op dit niveau, zeker voor herhaling vatbaar!

Comments

comments