KOVC Sterrebeek – SK Nossegem 03/01/2018 [NL]

Wedstrijd: KOVC Sterrebeek - SK Nossegem 9-3
Competitie: Vriendschappelijke wedstrijd
Datum: 03-01-2018
Stadion: Stadion Het Zeen
Toeschouwers: +/- 50
Ticket Prijs: Gratis inkom

Mijn eerste wedstrijd van voetbaljaargang 2018 bracht me naar Sterrebeek, een deelgemeente van Zaventem. Daar, in Stadion Het Zeen, stond een vriendschappelijk duel tegen de buren uit Nossegem op het programma. Gelukkig ging de wedstrijd wel door want met het noodweer van de afgelopen dagen was dit alles behalve een normale zaak.

De bezoekers uit Nossegem kwamen al snel op voorsprong, een goede aanval verdween in doel. Toch slaagde KOVC Sterrebeek er snel in om de wedstrijd in hun voordeel te laten kantelen. De 1-1 werd keurig langs de doelman in doel gelegd terwijl de 2-1 een mooi afstandsschot was dat in de rechterbovenhoek verdween. Nog voor het laatste fluitsignaal van de eerste helft was de wedstrijd al gespeeld, de thuisploeg kon met een gerust gemoed naar de kleedkamer met een stevige voorsprong, 5-1!

Sterrebeek begon de 2de helft net zoals het de eerste gestopt was, heel scherp en attent voor doel, dat zorgde meteen voor nog een extra doelpunt. Toch toonde SK Nossegem dat ze ook wat in hun mars hadden, met mooi en aantrekkelijk voetbal wisten ze te milderen tot 6-3, even leek een ommekeer er in te zitten maar dat was buiten de Sterrebeekse aanvalslinie gerekend. Onder impuls van een sterk spelende Mike De Pauw wisten ze hun doelpuntenaantal nog aan te dikken tot 9!

Wat een wedstrijd om 2018 mee aan te vatten, het zal moeilijk zijn om nog een wedstrijd te bezoeken waar zoveel doelpunten in gescoord worden. Ik vond het een zeer aantrekkelijke wedstrijd om zien, beide ploegen wilden echt wel tonen wat ze in hun mars hadden. Op sommige momenten legden zowel Sterrebeek als Nossegem aardig voetbal op de mat, bedankt voor deze fijne en aangename wedstrijd!

Comments

comments