VV Kloetinge – VV Nieuw-Lekkerland 05/05/2018

Wedstrijd: VV Kloetinge - VV Nieuw-Lekkerland
Competitie: Eerste Klasse Zaterdag B
Datum: 05-05-2018
Stadion: Wesselopark
Toeschouwers: +/- 125
Ticket Prijs: € 6,00

Onder een stralende zon vertrokken we in België op zoek naar een fijne wedstrijd niet zo ver over de grens richting Nederland. Ons oog was gevallen op 2 wedstrijden: Een wedstrijd van VV Kloetinge en een wedstrijd van vv Goes. Aangezien er genoeg tijd was tussen de wedstrijden en deze maar op enkele kilometers van elkaar lagen, besloten we om beide wedstrijden te doen.

De eerste wedstrijd ving aan om 14u30. Een wedstrijd in de Eerste Klasse Zaterdag B tussen VV Kloetinge en VV Nieuw-Lekkerland. Ik had dit seizoen al 1 wedstrijd in deze reeks gezien en die werd heel overtuigend gewonnen door SV Oranje-Wit met 7 doelpunten, ik had dus wel hoge verwachtingen van deze wedstrijd. Gelukkig werden die hoge verwachtingen ook ingelost.

Over de eerste helft kunnen we eigenlijk redelijk kort zijn, de thuisploeg uit Kloetinge was gewoon de betere ploeg, ze speelden mooi voetbal en op sommige momenten tikten ze de tegenstanders helemaal zoek. Nieuw-Lekkerland probeerde wel maar telkens ze de aanvaller alleen naar de thuis doelman konden sturen vlagde de grensrechter de aanval af voor buitenspel. Het overwicht van de thuisploeg resulteerde dan ook in een stevige 4-0 bij de rust.

Na de rust leek het spelbeeld veranderd, de bezoekers leken beter in de wedstrijd te komen, misschien was dit ook omdat Kloetinge al een ruime voorsprong had. Nieuw-Lekkerland had de ene kans na de andere maar een uitstekende thuis doelman zorgde ervoor dat de 0 op de scorebord bleef staan. Hoe verder de 2de helft vorderde, hoe meer dat de thuisploeg ook het spel terug in handen nam. Toch duurde het tot de laatste minuten voor dat we nog een goal te zien kregen in de tweede helft. Een prachtig afstandsschot verdween laag in de linkerhoek en zorgde zo voor de 5-0 forfaitscore voor de thuisploeg.

Ik vond het een hele fijne, aangename wedstrijd. Het weer zat mee, het voetbal dat op de mat gelegd werd was met momenten fijn om naar te kijken en de thuissupporters zorgden voor een aangename sfeer met enkele ludieke liedjes. Ook een dikke pluim voor de jonge thuissupportertjes die hun ploeg de hele wedstrijd hebben aangevuurd met geroep, gejuich en vooral met het wapperen van hun vlaggen. Ook wil ik de mensen bedanken die zich inzetten voor de club, het waren allemaal zeer vriendelijke mensen die ons met alles dat we vroegen geholpen hadden, bedankt VV Kloetinge!

Comments

comments